Waar stalen binnendeuren vroeger vooral geassociëerd werden met koude, industriële woonstijlen, is dat vandaag de dag al lang niet meer het geval. Stalen binnendeuren zijn een match voor elk interieur. De combinatie van stevig staal en gehard glas, maakt je binnendeur niet alleen mooi, maar ook veilig.

Glas verbindt.

Ongelukken met glazen deuren zijn snel gebeurd. En ook al is een buil vaak niet zo erg, met stalen binnendeuren vermijd je de pijn en de gêne die er vaak met gepaard gaat. Je geniet van alle voordelen die een glazen deur te bieden heeft. zo creëert een stalen binnendeur licht en ruimte in je woning. Dat doet je woning optisch groter lijken. Ook vormen binnendeuren met glas een mooie verbinding tussen de verschillende ruimtes in de woning.

Enkel. Dubbel. Breed. Smal.

Bij Livo bieden we verschillende modellen aan stalen deuren aan. Wil je een ruimte graag groter doen lijken en heb je wel wat plaats? Dan is een dubbele stalen binnendeur voor jou een ideale match. Ben je op zoek naar een subtielere stalen binnendeur? Dan kun je ook kiezen voor onze enkele stalen binnendeur met gelijke glaspanelen. We voorzien in ieders smaak. Onze stalen deuren kunnen bovendien op veel verschillende manieren geïnstalleerd worden: opendraaiend met scharnieren, met een vloerpomp, openschuivend met een schuifrail, enz. aan jou de keuze! Ook de afwerking kan op veel verschillende manieren.

Wil je ook stalen binnendeuren in huis?

Ben je helemaal mee en verlang je al naar de stalen binnendeuren in jouw huis? Bekijk dan zeker onze stalen binnendeuren of maak een afspraak en kom een kijkje nemen in een van onze toonzalen. Livo’s deur staat altijd voor je open.