Gelakte binnendeuren

Wij produceren onze gelakte binnendeuren in onze eigen, duurzame lakstraat, met de nieuwste technologie en gebruiken enkel milieuvriendelijke lak op waterbasis. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw gezondheid. Gelakte binnendeuren ogen altijd strak, in ieder interieur. 

gelakte witte designdeur voor binnen
gelakte witte designdeur voor binnen

Gelakte binnendeuren

Onze collectie

Gelakte binnendeuren

Laat je inspireren

  • Binnendeuren geplaatst door Livo
  • Binnendeuren geplaatst door Livo
  • Binnendeuren geplaatst door Livo
  • Binnendeuren geplaatst door Livo
  • Binnendeuren geplaatst door Livo
  • Binnendeuren geplaatst door Livo
Binnendeuren_TMRD 150404 078 1

Glaskaders en designmotieven

Bij gelakte binnendeuren denk je in de eerste plaats aan hedendaagse architectuur. Toch past dit type binnendeur ook in andere bouwstijlen. We kunnen lakdeuren afwerken met glaswerk en motieven.

Het strakke uitzicht kan daarmee ook aan een landelijke woningstijl een fris en hedendaags accent geven.

Gelakte designdeuren passen in elk interieur

Ben je nog op zoek naar gelakte binnendeuren op maat voor bij jou thuis? Wij hebben binnendeuren in alle stijlen en voor elk budget. Wij maken al onze deuren zelf op maat, waardoor ze overal passen, in elke nieuwbouw of renovatie!

Livo binnendeuren gelakt

Gelakte Binnendeuren, tijdloos elegant.

Stap binnen in een wereld van elegantie en verfijning met onze exclusieve collectie gelakte binnendeuren bij Livo. Ontworpen met oog voor detail en vervaardigd met hoogwaardige materialen, voegen onze gelakte deuren een vleugje luxe toe aan elk interieur. Ontdek onze collectie in een van onze showrooms, of contacteer een van onze experten.

Waarom Gelakte Binnendeuren?

Tijdloze Schoonheid

Onze gelakte binnendeuren stralen tijdloze schoonheid uit. Met zorgvuldig aangebrachte lak in diverse kleuren, brengen ze een stijlvolle sfeer in elke kamer.

Maatwerk voor Jou

Elk huis is uniek, en daarom bieden wij maatwerk. Creëer jouw eigen stijl met gelakte deuren die perfect passen bij de sfeer van jouw huis.

Ontdek Onze Collectie

Laat je inspireren door het veelzijdig kleurenpalet van onze gelakte binnendeuren. Van warme houttinten tot moderne, minimalistische kleuren – er is voor elk wat wils.

Onze deuren combineren vakmanschap met eigentijdse ontwerpen. Kies voor strakke lijnen en moderne vormen die naadloos aansluiten bij jouw interieur.

Waarom Kiezen voor Livo?

Bij Livo gaan we verder dan alleen deuren leveren. Wij bieden een complete ervaring:

  • Belgisch Maatwerk: Onze deuren worden met trots vervaardigd in België, waar vakmanschap hoog in het vaandel staat.
  • Persoonlijk Advies: Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte gelakte binnendeur voor jouw woning.

Stralen onze gelakte binnendeuren binnenkort ook bij jou thuis?

Verrijk jouw leefruimte met de stijlvolle uitstraling van gelakte binnendeuren van Livo. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan en ontdek de perfecte deur voor jouw interieur.

Lees meer