Design binnendeuren

Ben jij op zoek naar vernieuwende ontwerpen, opvallende materialen en een explosie aan stijlen. Of je nu gaat voor minimalistisch chic, boho vibes of futuristisch cool, designbinnendeuren geven jouw ruimte een persoonlijke touch. Laat je inspireren door de nieuwste trends en vind de designbinnendeur die perfect past bij jouw eigenzinnige smaak en levensstijl.

Blokkaderdeuren binnendeuren

Blokkaderdeuren

Als je op zoek bent naar een strakke en minimalistische look, dan zijn blokkaderdeuren misschien wel een match! Deze nieuwe trend binnen interieurdesign is de laatste jaren enorm populair geworden bij hedendaagse en moderne woningen. Deze binnendeuren definiëren elegantie op een geheel nieuw niveau, waarbij het kader en de deur naadloos in het vlak van de muur worden geïntegreerd. Het resultaat? Een verfijnde en minimalistische omlijsting die een tijdloze uitstraling biedt aan elke ruimte.

Collectie

blokkaderdeuren

Stalen binnendeuren staan altijd goed.

Met hun robuuste uitstraling en strakke lijnen voegen stalen deuren een vleugje industriële elegantie toe aan jouw interieur. In tegenstelling tot steel look deuren, die de esthetiek van staal nabootsen met aluminium of hout, zijn onze stalen deuren authentiek en gemaakt van echt staal, waardoor ze een ongeëvenaarde stevigheid en duurzaamheid bieden. 

binnendeuren-staal-closeup-zwarte-kruk
gelakte deuren

Gelakte designdeuren

Bij gelakte binnendeuren denk je in de eerste plaats aan hedendaagse architectuur. Toch past dit type binnendeur ook in andere bouwstijlen. We kunnen lakdeuren afwerken met glaswerk en motieven. Het strakke uitzicht kan daarmee ook aan een landelijke woningstijl een fris en hedendaags accent geven.

Collectie

gelakte binnendeuren

Laat je inspireren

Onze volledig afgewerkte binnendeuren worden geproduceerd met de modernste machines. Zo ben je zeker dat elke deur van topkwaliteit is, want een Livo binnendeur is altijd een goede binnenkomer.

Design Binnendeuren

Wat Zijn Design Binnendeuren?

Design binnendeuren zijn meer dan alleen een functioneel element in je huis. Ze zijn een manier om stijl, persoonlijkheid en elegantie toe te voegen aan je woonruimte. Of je nu kiest voor een simplistische moderne stijl of een meer traditionele look, design binnendeuren kunnen een grote impact hebben op de algehele uitstraling van je interieur.

Waarom kiezen voor design binnendeuren?

Het kiezen van design binnendeuren is een slimme manier om een statement te maken in je huis. Ze kunnen de stijl van je huis versterken, of het nu modern, traditioneel, industrieel of boho is. Denk maar eens aan de indruk die een glazen deur met een minimalistisch ontwerp kan maken in een modern huis. Of hoe een robuuste houten deur met een vintage finish perfect past in een traditioneel interieur.

Ik herinner me nog goed toen ik mijn eerste huis kocht. Het was een oud huis dat veel werk nodig had. Een van de grootste veranderingen die ik maakte, was het vervangen van de oude, versleten deuren door nieuwe design binnendeuren. Ik koos voor een strak, modern design dat perfect paste bij de rest van de renovaties. Het was verbazingwekkend hoe deze kleine verandering zo’n grote invloed had op de uitstraling van het hele huis!

– Ann (35) uit Hamme

Hoe kies je de juiste design binnendeur?

Het kiezen van de juiste design binnendeur hangt af van jouw persoonlijke smaak en het totale ontwerp van jouw huis. Je wilt iets kiezen dat past bij de stijl van je huis, maar ook iets dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Overweeg de kleur, het materiaal, de vorm en het ontwerp van de deur voordat je een definitieve beslissing neemt.

Conclusie

Of je nu een nieuw huis inricht of een bestaand huis een make-over geeft, design binnendeuren zijn een geweldige manier om stijl en persoonlijkheid toe te voegen. Ze zijn meer dan alleen een manier om verschillende ruimtes in je huis van elkaar te scheiden. Ze zijn een essentieel onderdeel van het ontwerp van je interieur dat de toon zet voor de rest van je huis. Dus waarom zou je genoegen nemen met iets gewoons als je kunt kiezen voor iets bijzonders?