Steeds tot in de puntjes afgewerkt

Ben je op zoek naar project- of branddeuren? Of ga je voor een blokkaderdeur of schuifdeur? Ook dan is een bezoek aan Livo een aanrader. Bij ons kun je zelfs terecht voor unieke retro- en designdeuren!

We zijn een dynamisch bedrijf dat blijft investeren in de beste technieken. Dankzij ons recent machinepark behoren we tot de absolute Belgische top voor prachtig afgewerkte en eigentijdse binnendeuren. Onze machines zijn grotendeels geautomatiseerd en leveren deur na deur topkwaliteit af. We beschikken daarnaast over een ultramoderne lakstraat waar we al onze deuren milieuvriendelijk lakken en vernissen met producten op waterbasis. Zo belanden er geen schadelijke stoffen in het milieu en in jouw woning! Het eindresultaat is een prachtig afgewerkte houtenstalen, gelakte en landelijke binnendeuren. Meer weten? In onze blog gaan we dieper in op welke binnendeuren er zoal zijn en waarop je moet letten bij het kopen van binnendeuren.

Livo Binnendeuren, dé referentie in Vlaanderen

Als klassespeler op het gebied van binnendeuren, zijn we met Livo al jaren actief in heel Vlaanderen. Van de bruisende steden zoals Antwerpen, Gent, Brugge en Mechelen tot de schilderachtige gemeenten in het Meetjesland, het Waasland, en de Vlaamse Ardennen, we hebben onze prachtige binnendeuren geleverd en geplaatst in talloze woningen en projecten.

Onze klanten in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en de provincie Antwerpen vertrouwen op de kwaliteit en stijl die we bieden. Of het nu gaat om een landelijke binnendeur in Knokke, een moderne pivoterende deur in Leuven, een stalen deur in Aalst, of een tijdloze klassieke deur in Kortrijk, we hebben voor elke smaak en elke woning de perfecte oplossing. Ben je dus van plan om binnenkort nieuwe binnendeuren te kopen? Kom dan zeker ook eens langs bij Livo Binnendeuren.

De oorsprong van Livo ligt in het mooie Dendermonde, maar we hebben onze horizon verbreed met de opening van een tweede toonzaal in Maldegem. Met trots zijn we uitgegroeid tot een erkende leverancier van kwalitatieve binnendeuren in heel Vlaanderen. Jouw interieur is onze passie en we zijn verheugd om met ons maatwerk een vleugje elegantie en comfort te brengen in elke woning.

Ontdek ons assortiment van binnendeuren en kom langs in onze toonzaal in Maldegem of Dendermonde, waar ons enthousiaste team klaarstaat om je te verwelkomen en te adviseren bij het vinden van de perfecte binnendeur. Of je nu in Brussel, Gent, Oostende, of elders in Vlaanderen woont, bij Livo zijn we er om je interieurdromen waar te maken. Kies voor kwaliteit, stijl en vakmanschap met Livo Binnendeuren!