Landelijke binnendeuren

Op zoek naar landelijke binnendeuren met een flinke dosis flair? Van robuuste massieve binnendeuren tot trendy half-massieve exemplaren, schilderdeuren in cottage stijl, planchetten deuren, stoere barnddeuren en hippe loftdeuren, we hebben het allemaal.

Download onze gratis brochure of kom onze deuren in levenden lijve ontdekken in onze showrooms in Dendermonde of Maldegem.

eiken-binnendeur-in-keuken

Binnendeuren in pastoriestijl

Pastoriewoningen maken een comeback en wat past daar beter bij dan landelijke binnendeuren die die nostalgische stijl omarmen? Onze collectie klassieke binnendeuren sluit naadloos aan bij de cottage- of pastoriestijl van jouw woning. Maak een statement met tijdloze elegantie en breng de charme van het verleden naar het heden met onze prachtige binnendeuren.

Collectie

pastoriebinnendeuren

Stalen binnendeuren staan altijd goed.

Met hun robuuste uitstraling en strakke lijnen voegen stalen deuren een vleugje industriële elegantie toe aan jouw interieur. In tegenstelling tot steel look deuren, die de esthetiek van staal nabootsen met aluminium of hout, zijn onze stalen deuren authentiek en gemaakt van echt staal, waardoor ze een ongeëvenaarde stevigheid en duurzaamheid bieden.

Binnnendeuren StalenDeuren 3

Laat je inspireren

Onze volledig afgewerkte binnendeuren worden geproduceerd met de modernste machines. Zo ben je zeker dat elke deur van topkwaliteit is, want een Livo binnendeur is altijd een.