Steel look binnendeuren

Ontdek onze indrukwekkende collectie van steel look binnendeuren, verkrijgbaar in twee prachtige uitvoeringen. Onze steellook deuren met aluminium bieden een verfijnd en strak ontwerp met glazen panelen, omlijst door een elegant aluminium kader. Voor een meer natuurlijke uitstraling hebben we ook steellook deuren in hout, waarbij het houten oppervlak is voorzien van een duurzame structuurlak.

Dubbele Steellook Binnendeur
Dubbele Steellook Binnendeur

Steel look binnendeuren

Laat je inspireren

  • Binnendeuren geplaatst door Livo
  • Binnendeuren geplaatst door Livo
  • Binnendeuren geplaatst door Livo
Steel look Deur in hout

Steel look binnendeur in hout

Onze steel look deuren in hout bieden een unieke combinatie van warmte en moderniteit. Met een strakke lakafwerking behouden ze de natuurlijke schoonheid van het hout, terwijl het gebruik van inschuifglas zorgt voor een naadloos en eigentijds ontwerp. Zonder glaslatjes oogt het geheel strak en modern, waardoor deze deuren perfect passen bij een eigentijds interieur. Met een ruime keuze aan kleuren vind je ongetwijfeld de perfecte steel look deur die jouw interieur compleet maakt.

Steel look binnendeur in aluminium

Onze steel look deuren met aluminium stralen een minimalistische elegantie uit. Het verfijnde en strakke ontwerp met glazen panelen omlijst door aluminium creëert een eigentijdse uitstraling. Met de keuze uit diverse kleuren vind je altijd een deur die perfect bij jouw interieur past. Geniet van de moderne esthetiek en het tijdloze karakter van onze steel look deuren met aluminium, een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte.

Steel look binnendeur in aluminium