Milieuvriendelijk Belgisch maatwerk

In onze volledig geautomatiseerde lakstraat behandelen we onze binnendeuren op maat met watergedragen uv-lak. Lak op waterbasis is niet alleen beter voor het milieu, maar ook gezonder om in te werken en zorgt er ook voor dat er in het huis van onze klanten geen schadelijke stoffen vrijkomen. Dat noemen we pas Belgisch maatwerk!

Productie en plaatsing door Livo-experten

Alle binnendeuren worden in ons eigen atelier geproduceerd en ook de plaatsing nemen we voor onze rekening. Op die manier weten we altijd zeker dat jouw deur van topkwaliteit is en onze klanten niets tekort komen op vlak van productie en plaatsing. Binnendeuren op maat vormen onze specialiteit, en daar geniet jij mee van!

– Eddy Santens, bedrijfsleider Livo
Eddy en Jeroen van Livo staan je bij bij het kopen van binnendeuren op maat bij Livo Binnendeuren.
Belgisch maatwerk in ons eigen atelier

Binnendeuren meteen klaar om te plaatsen

Wanneer je een binnendeur bestelt, monteren we ook meteen alle sloten en scharnieren. Zo is een binnendeur van Livo altijd volledig plaatsklaar! Wij verpakken elke bestelling als één geheel en op een veilige manier, om zo transportschade te voorkomen.

Van zodra de binnendeuren bij de klant worden geleverd, zijn ze meteen klaar om geplaatst te worden.

Minimale productiekost & snel geleverd

Van zodra we bij Livo een bestelling registreren, wordt die door onze mensen verwerkt in een orderbevestiging. Per deur maken we een gedetailleerd productieblad op, met alle eigenschappen, vragen en wensen van onze klant.

We werken steeds volgens een strikte planning die ervoor zorgt dat we niet enkel de productiekost zo laag mogelijk kunnen houden, maar ook dat we onze binnendeuren snel tot bij onze klanten krijgen.

Het resultaat is een gelakte binnendeur van topkwaliteit waar iedereen gedurende vele jaren zorgeloos van kan genieten.