Home>Welke binnendeuren zijn er?

Welke binnendeuren zijn er?

Ben je op zoek naar nieuwe binnendeuren? Dan heb je wellicht al gemerkt dat er een overvloed aan keuze is in binnendeuren, voordeuren, tuindeuren en achterdeuren. Maar welke deur past nu het beste bij jouw stijl en wensen?

Wij geven je hieronder alvast een uitgebreid overzicht van de verschillende opties, zodat je gericht kunt zoeken naar de perfecte deur voor jouw huis.

Welke binnendeuren zijn er?

Ben je op zoek naar nieuwe binnendeuren? Dan heb je wellicht al gemerkt dat er een overvloed aan keuze is in binnendeuren, voordeuren, tuindeuren en achterdeuren. Maar welke deur past nu het beste bij jouw stijl en wensen?

Wij geven je hieronder alvast een uitgebreid overzicht van de verschillende opties, zodat je gericht kunt zoeken naar de perfecte deur voor jouw huis.

 

Soorten binnendeuren

Een binnendeur is dus niet alleen praktisch, maar voegt ook esthetische waarde toe aan je huis en je interieur. Het houdt tocht tegen, minimaliseert geluidsoverlast en biedt privacy wanneer je verschillende ruimtes van elkaar wilt afsluiten. Er zijn talloze soorten binnendeuren beschikbaar, zoals schuifdeuren, jaren 30 paneeldeuren, moderne boarddeuren of de trendy stalen binnendeuren. Bekijk hieronder alle mogelijkheden en klik door om onze modellen te bekijken.

 

Gelakte designdeuren

Bij gelakte binnendeuren denk je in de eerste plaats aan hedendaagse architectuur, maar toch past dit type binnendeur ook in andere bouwstijlen. Lakdeuren kunnen afgewerkt worden met glaswerk en motieven. Daarmee kan het strakke uitzicht ook aan een landelijke woningstijl een fris en hedendaags accent geven. Kies je voor gelakte binnendeuren? Zorg dan we dat ze vervaardigd werden door middel van een milieuvriendelijke lak.

Bekijk onze gelakte designdeuren 

 

Binnendeuren GelakteDesigndeuren 1    

 

Glazen binnendeuren

Glazen binnendeuren zorgen voor meer lichtinval en creëren een optisch ruimtelijk gevoel. Met een glazen deur behoud je het zicht op de volgende ruimte, terwijl tocht en geluid worden tegengehouden. Je kunt kiezen voor eenvoudige, grote ruiten of een geometrisch lijnenspel met een industriële uitstraling. Stalen binnendeuren met glas kunnen zowel een strak modern interieur als een landelijk interieur helemaal doen oplichten.

Ontdek onze glazen binnendeuren

glazen binnendeuren in living

 

Industriële deuren

Industriële deuren combineren een stoer en robuust karakter met subtiele stijlelementen. Deze deuren hebben meestal veel glas, waardoor je een mooi doorkijkje hebt naar de volgende ruimte. Ondanks de staalachtige uitstraling kunnen industriële deuren net als houten deuren worden opgehangen en afgewerkt. Stalen binnendeuren en steellook binnendeuren passen helemaal in deze stijl.

 

stalen binnendeuren in landelijke woning   

 

Projectdeuren

Ben je op zoek naar goedkopen binnendeuren? Dan vormen projectdeuren een goed alternatief voor de alomtegenwoordige schildersdeuren. Schildersdeuren worden vaak geplaatst omwille van de goedkope prijs, maar ervaring leert ons dat het vaak jaren duurt voor een deze schilderdeur effectief geschilderd wordt. En dat is zonde. Projectdeuren zijn goedkope binnendeuren die meteen volledig zijn afgewerkt met bijvoorbeeld vlakke uv-lak, melaminedeuren of CPL-deuren. En zelfs witgelakte opdekdeuren zijn een mogelijkheid.

Ontdek onze projectdeuren

 

 

Blokdeuren

Blokdeuren of blokkamerdeuren zijn dé trend van het moment. Het voordeel van dit type binnendeur is dat het kader en de deur in het vlak van de muur worden ingewerkt. Daardoor hebben blokkaderdeuren die een minimalistische uitstraling. Blokdeuren worden doorgaans samen afgewerkt met de muren van je huis. Dat geeft het meest strakke resultaat. De binnendeuren worden dan perfect onzichtbaar geïntegreerd in je muur.

Ontdek onze blokdeuren

 

Binnendeuren Blokdeuren 1   

 

Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn inmiddels niet meer weg te denken uit moderne interieurs. Of je nu kiest voor een stoere, industriële look of een modern schuifdeursysteem met glazen deur, een schuifdeur blijft altijd een opvallende eyecatcher. Bij ons is het mogelijk om iedere binnendeur om te vormen tot schuifdeur. Laat je creativiteit dus de vrije loop en pas onze binnendeuren helaas aan naar jouw eigen smaak!

Ontdek onze schuifdeuren

Rustieke eiken schuif binnendeur | Livo Binnendeuren   

 

Klop eens aan bij Livo Binnendeuren

In ons uitgebreide assortiment vind je zeker jouw perfecte binnendeur. Onze experts staan klaar om je te adviseren bij het maken van de juiste keuze.