Soorten binnendeuren

Een binnendeur is dus niet alleen praktisch, maar voegt ook esthetische waarde toe aan je huis en je interieur. Het houdt tocht tegen, minimaliseert geluidsoverlast en biedt privacy wanneer je verschillende ruimtes van elkaar wilt afsluiten. Er zijn talloze soorten binnendeuren beschikbaar, zoals schuifdeuren, jaren 30 paneeldeuren, moderne boarddeuren of de trendy stalen binnendeuren. Bekijk hieronder alle mogelijkheden en klik door om onze modellen te bekijken.

Binnendeuren GelakteDesigndeuren 1

Gelakte designdeuren

Bij gelakte binnendeuren denk je in de eerste plaats aan hedendaagse architectuur, maar toch past dit type binnendeur ook in andere bouwstijlen. Lakdeuren kunnen afgewerkt worden met glaswerk en motieven. Daarmee kan het strakke uitzicht ook aan een landelijke woningstijl een fris en hedendaags accent geven. Kies je voor gelakte binnendeuren? Zorg dan we dat ze vervaardigd werden door middel van een milieuvriendelijke lak.

Glazen binnendeuren

Glazen binnendeuren zorgen voor meer lichtinval en creëren een optisch ruimtelijk gevoel. Met een glazen deur behoud je het zicht op de volgende ruimte, terwijl tocht en geluid worden tegengehouden. Je kunt kiezen voor eenvoudige, grote ruiten of een geometrisch lijnenspel met een industriële uitstraling. Stalen binnendeuren met glas kunnen zowel een strak modern interieur als een landelijk interieur helemaal doen oplichten.

Glazen binnendeur in woonkamer
Stalen binnendeuren

Industriële deuren

Industriële deuren combineren een stoer en robuust karakter met subtiele stijlelementen. Deze deuren hebben meestal veel glas, waardoor je een mooi doorkijkje hebt naar de volgende ruimte. Ondanks de staalachtige uitstraling kunnen industriële deuren net als houten deuren worden opgehangen en afgewerkt. Stalen binnendeuren en steellook binnendeuren passen helemaal in deze stijl.

Projectdeuren

Ben je op zoek naar goedkopen binnendeuren? Dan vormen projectdeuren een goed alternatief voor de alomtegenwoordige schildersdeuren. Schildersdeuren worden vaak geplaatst omwille van de goedkope prijs, maar ervaring leert ons dat het vaak jaren duurt voor een deze schilderdeur effectief geschilderd wordt. En dat is zonde. Projectdeuren zijn goedkope binnendeuren die meteen volledig zijn afgewerkt met bijvoorbeeld vlakke uv-lak, melaminedeuren of CPL-deuren. En zelfs witgelakte opdekdeuren zijn een mogelijkheid.

Projectdeuren
Blokdeuren van Livo Binnendeuren

Blokdeuren

Blokdeuren of blokkamerdeuren zijn dé trend van het moment. Het voordeel van dit type binnendeur is dat het kader en de deur in het vlak van de muur worden ingewerkt. Daardoor hebben blokkaderdeuren die een minimalistische uitstraling. Blokdeuren worden doorgaans samen afgewerkt met de muren van je huis. Dat geeft het meest strakke resultaat. De binnendeuren worden dan perfect onzichtbaar geïntegreerd in je muur.

Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn inmiddels niet meer weg te denken uit moderne interieurs. Of je nu kiest voor een stoere, industriële look of een modern schuifdeursysteem met glazen deur, een schuifdeur blijft altijd een opvallende eyecatcher. Bij ons is het mogelijk om iedere binnendeur om te vormen tot schuifdeur. Laat je creativiteit dus de vrije loop en pas onze binnendeuren helaas aan naar jouw eigen smaak!

Rustieke eiken schuif binnendeur | Livo Binnendeuren

Duurzaamheid en Milieubewustzijn

Bij Livo zijn we toegewijd aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Onze deuren voldoen aan de hoogste normen voor duurzaamheid en worden geproduceerd met oog voor het milieu. Zo kun je jouw steentje bijdragen aan een groenere toekomst zonder in te leveren op kwaliteit of stijl.

Budgetvriendelijke opties en klantenservice

We begrijpen dat budgetbeperkingen vaak een rol spelen bij de keuze van binnendeuren. Daarom bieden we betaalbare opties zonder concessies te doen aan kwaliteit en stijl. Onze klantenservice en ondersteuning zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt en tevreden bent met je aankoop, met garanties en garanties voor gemoedsrust. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen en ons assortiment te verkennen. Bij Livo zijn we er om je te helpen bij elke stap van het proces, van bewustwording tot besluitvorming en daarbuiten.