Binnendeuren op maat kopen is vaak onvermijdelijk, zeker wanneer je je interieur volledig naar je eigen hand wil zetten. Of stel dat je je huis zelf hebt gebouwd en de standaardmaten van deuren niet passen, dan zijn binnendeuren op maat vaak de enige optie. Ook binnen huidige woontrends zoals de imposante, hoge plafonds, is het gewenst om te gaan voor binnendeuren op maat die in proportie zijn met de rest van je interieur.

Passen standaard binnendeuren wel in jouw huis, maar wil je toch gaan voor binnendeuren op maat van jouw woning? Dat kan zeker! Standaard maten zijn vaak goedkope binnendeuren, maar de mogelijkheden om de deur volledig naar jouw smaak te zetten zijn vaak beperkt(er). Wil je gaan voor een binnendeur volledig in jouw stijl én in harmonie met de rest van jouw woning? Dan is een binnendeur op maat voor jou de beste keuze!

Wij maken onze binnendeuren steeds op maat van de klant

We kunnen alleen maar spreken uit onze ervaring, maar een binnendeur op maat wordt bij ons steeds met de meeste zorg en liefde vervaardigd. In ons atelier stellen we jouw ideale binnendeur samen. Jij kiest het materiaal, het motief, de afwerking, de omkadering en de deurkruk. Ga je voor stalen binnendeuren met glas? Of is jouw stijl eerder landelijk en wil je liever eiken binnendeuren kopen? Onze mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontwerp je binnendeur op maat

Ben jij helemaal klaar om erin te vliegen? Ontdek al onze mogelijkheden en start vandaag nog met het samenstellen van jouw ideale binnendeuren op maat. Ontwerp je eigen binnendeuren!

Nood aan wat inspiratie?

Wil je graag eens wat voorbeelden bekijken van onze binnendeuren die op maat werden gemaakt? Dat kan! Onze smaakmakers geven je een duidelijk zicht op ons werk en het uitstekende werk van onze vakmannen & -vrouwen. Stalen binnendeuren, eiken binnendeuren of glazen binnendeuren, bij Livo vind je zeker jouw smaak.

Wil je een offerte voor jouw binnendeuren op maat?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, of kom gewoon eens langs in een van onze winkels. Onze deuren staan voor jou steeds open.