Landelijke binnendeuren van staal
Binnendeuren in Pastoriestijl

Onze pastoriestijl landelijk binnendeuren zijn een eerbetoon aan de elegantie van klassieke pastorieën. Met verfijnde details en tijdloze klasse voegt dit type landelijke binnendeuren een vleugje geschiedenis toe aan moderne huizen.

Stalen Binnendeuren

Voor liefhebbers van een eigentijdse esthetiek bieden onze stalen landelijke binnendeuren een perfecte mix van duurzaamheid en modern design. Ze creëren een harmonieuze overgang tussen ruimtes.

Stijldeuren in Eik

De warmte en duurzaamheid van eikenhout komen tot leven in onze landelijke binnendeuren. Ze zijn niet alleen functioneel maar ook een statement van tijdloze elegantie.

Maatwerk voor jouw unieke stijl

Bij Livo begrijpen we dat elke woning uniek is. Daarom bieden we binnendeuren op maat die volledig aan jouw wensen voldoen. Of je nu geïnteresseerd bent in het accentueren van een modern interieur met een landelijke binnendeuren twist of het toevoegen van een nostalgisch tintje aan een klassieke setting, de veelzijdigheid van landelijke binnendeuren biedt eindeloze mogelijkheden. Bezoek onze toonzalen in Dendermonde of Maldegem.

– Eddy Santens, bedrijfsleider Livo
Binnendeuren_Livo binnendeuren foto s personeel Jolien Santens 21 min 1

Ontdek onze collectie landelijke binnendeuren

Wil je onze landelijke binnendeuren van dichtbij bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal in Dendermonde of ontdek de collectie in Maldegem. Onze experts staan klaar om je te begeleiden en advies te geven over de perfecte deur voor jouw interieur.Ontdek meer over onze collecties, maatwerkopties en recente projecten in onze uitgebreide catalogus. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je specifieke vragen over landelijke binnendeuren of binnendeuren op maat hebt.

Binnendeuren_IMG 20220308 175504