Binnendeuren_Livo binnendeuren fotos personeel Jolien Santens 18

Een grote collectie binnendeuren, in alle stijlen

Bij Livo begrijpen we dat ieders voorkeur anders is, en dat is maar goed ook. Daarom bieden we bij Livo een uitgebreide collectie binnendeuren in diverse vormen, afmetingen en ontwerpen. Of je nu een onzichtbare blokdeur verkiest of eerder valt voor de charme van een steellook of landelijke binnendeur, bij ons vind je het allemaal. Kom onze veelzijdige collectie te ontdekken in onze toonzaal in Maldegem.

Productie en plaatsing door Livo-experten

Elke deur wordt in ons eigen atelier geproduceerd en ook de plaatsing nemen we voor onze rekening. Op die manier garanderen we steeds kwalitatieve binnendeuren in Oost-Vlaanderen (en daarbuiten). Zo kun jij steeds op je beide oren slapen zal je niets tekort komen op vlak van productie en plaatsing.

– Eddy Santens, bedrijfsleider Livo
Belgisch maatwerk in ons eigen atelier
Eddy en Jeroen van Livo staan je bij bij het kopen van binnendeuren op maat bij Livo Binnendeuren.

Wij leveren al jaren binnendeuren in Oost-Vlaanderen en daarbuiten

Van klein familiebedrijf naar dé binnendeurenreferentie. Met lopende projecten in Oost-Vlaanderen en daarbuiten zijn we trots op onze groei. Toch verliezen we onze familiewaarden nooit uit het oog – ze zijn ons kostbaar erfgoed. En dat merk je als klant!

Minimale productiekost & snel geleverd

Zodra je bij Livo een bestelling plaatst, schakelt ons team meteen in actie en stellen we een gedetailleerde orderbevestiging op. Voor iedere deur voorzien we een nauwkeurig productieblad op, waarin we al jouw persoonlijke wensen en vragen met grote zorg vastleggen.

Met een strakke en goed geplande aanpak zorgen we er niet alleen voor dat de productiekosten efficiënt worden beheerd, maar ook dat jouw op maat gemaakte binnendeuren snel en probleemloos bij jou thuis worden geleverd. Ons streven naar efficiëntie is volledig gericht op het waarborgen van klanttevredenheid.

Binnendeuren_Livo binnendeuren fotos personeel Jolien Santens 27 1