Binnendeuren_Livo binnendeuren fotos personeel Jolien Santens 18

Binnendeuren Eeklo – Onze grote collectie

Bij Livo weten we dat smaken verschillen, en dat vinden we fantastisch! Daarom bieden we een uitgebreide collectie binnendeuren aan in diverse vormen, maten en stijlen. Of je nu gecharmeerd bent van een onzichtbare blokkaderdeur of verliefd wordt op de allure van een landelijke of stalen binnendeur, bij ons vind je het allemaal. Breng een bezoek aan onze inspirerende toonzaal in Maldegem en laat ons je bijstaan bij het vinden van de perfecte deur die jouw stijl compleet maakt! Zoek je dus binnendeuren Eeklo? Kom dan zeker eens langs!

Productie en plaatsing door Livo-experten

Elke binnendeur wordt met toewijding vervaardigd in ons eigen atelier, en de plaatsing verzorgen we met plezier. Zo garanderen we kwalitatieve binnendeuren in Eeklo en omstreken. Met een gerust hart én op beide oren kun je bij ons rekenen op een nauwgezette aanpak voor productie en plaatsing. Want jouw tevredenheid staat bij ons altijd voorop!

– Eddy Santens, bedrijfsleider Livo
Belgisch maatwerk in ons eigen atelier
Eddy en Jeroen van Livo staan je bij bij het kopen van binnendeuren op maat bij Livo Binnendeuren.

Wij leveren al jaren binnendeuren in het Meetjesland en daarbuiten

Van bescheiden familiebedrijf naar dé binnendeurenreferentie in Eeklo en omstreken. Met lopende projecten in de regio en daarbuiten zijn we trots op onze groei. Toch blijven onze familiewaarden altijd centraal staan – ze zijn ons kostbaar erfgoed. En dat vertaalt zich in een persoonlijke en klantgerichte aanpak waar je als klant duidelijk van profiteert!

Minimale productiekost & snel geleverd

Zodra je bij Livo een bestelling plaatst, schakelen we meteen ons team in en stellen we een gedetailleerde orderbevestiging op. Voor elke binnendeur creëren we een zorgvuldig productieblad waarin we al jouw specifieke wensen en vragen vastleggen.

Onze strakke planning helpt niet alleen om de productiekosten laag te houden, maar ook om jouw maatwerk binnendeuren snel te bezorgen. Bij Livo streven we naar efficiëntie en tevreden klanten.

Binnendeuren_Livo binnendeuren fotos personeel Jolien Santens 27 1