Binnendeuren_Livo binnendeuren fotos personeel Jolien Santens 18

Alles stijlen binnendeuren Brugge

Bij Livo begrijpen we dat smaken verschillen, en dat juichen we alleen maar toe! Daarom hebben we een uitgebreide collectie binnendeuren in alle vormen, maten en stijlen. Of je nu de voorkeur geeft aan een onzichtbare blokdeur of valt voor de charme van een stalen of landelijke binnendeur, bij ons vind je het allemaal. Kom gerust onze inspirerende collectie ontdekken in onze toonzaal in Maldegem. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte deur die bij jouw stijl past!

Productie en plaatsing door Livo-experten

Elke binnendeur wordt met zorg vervaardigd in ons eigen atelier, en ook de plaatsing nemen we graag voor onze rekening. Zo verzekeren we kwalitatieve binnendeuren in Brugge en omstreken. Je kunt met een gerust hart én op beide oren slapen, want we laten niets aan het toeval over als het gaat om productie en plaatsing. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!

– Eddy Santens, bedrijfsleider Livo
Belgisch maatwerk in ons eigen atelier
Eddy en Jeroen van Livo staan je bij bij het kopen van binnendeuren op maat bij Livo Binnendeuren.

Wij leveren al jaren binnendeuren in Brugge en omstreken

Van klein familiebedrijf naar dé binnendeurenreferentie. Met lopende projecten in West-Vlaanderen en daarbuiten zijn we trots op onze groei. Toch verliezen we onze familiewaarden nooit uit het oog – ze zijn ons kostbaar erfgoed. En dat merk je als klant!

Minimale productiekost & snel geleverd

Van zodra we bij Livo een bestelling registreren, wordt die door onze mensen verwerkt in een orderbevestiging. Per deur maken we een gedetailleerd productieblad op, met alle eigenschappen, vragen en wensen van onze klant.

We werken steeds volgens een strikte planning die ervoor zorgt dat we niet enkel de productiekost zo laag mogelijk kunnen houden, maar ook dat we onze binnendeuren snel tot bij onze klanten krijgen.

Het resultaat is een gelakte binnendeur van topkwaliteit waar iedereen gedurende vele jaren zorgeloos van kan genieten.

Binnendeuren_Livo binnendeuren fotos personeel Jolien Santens 27 1